Boulevardier
5 min

Boulevardier

CocktailAlcoholic

Beskrivelse

    Boulevardier er en sofistikeret cocktail, der kan beskrives som en 'whiskey-Negroni'. Den blev skabt i 1920’erne i Paris. Drinken blander bourbon eller rugwhiskey med Campari og sød vermouth. Smagen er rig og bittersød: whiskeyens varme og sødme spiller op mod Campariens bitterhed og vermouthens urteagtige sødme. Boulevardier serveres over is i et lowball-glas, typisk pyntet med en appelsinskal. Det er en perfekt cocktail til dem, der nyder en Negroni, men ønsker dybden fra whiskey.

Ingredienser

  • Bourbon eller rugwhiskey
  • Campari
  • sød vermouth
  • appelsinskal (pynt)

Instruktioner

Trin 1: Fyld et røreglas med isterninger. Trin 2: Hæld bourbon eller rye whiskey, Campari og sød vermouth i røreglasset. Trin 3: Rør blandingen godt i ca. 20 sekunder, indtil den er iskold. Trin 4: Si cocktailen over i et lowball-glas med friske isterninger. Trin 5: Skær en bred strimmel appelsinskal, twist den over glasset for at frigive olierne, og læg den i cocktailen som pynt. Server din Boulevardier kold og nyd de komplekse smagsnuancer.